Skip links

Business Skills Academy u Code Hub-u Mostar

Napraviti prvi korak na tržištu rada stresan je trenutak koji očekuje svakog studenta. Ukoliko ga ne dočeka spreman, taj se korak lako može pretvoriti u prvi neuspjeh u poslovnom svijetu. Kvalitetno napisati životopis i motivacijsko pismo preduvjet je koji moraju ispuniti svi oni koji svoju karijeru žele započeti na pravilan način.

Kako bi studentima u Bosni i Hercegovini omogućio stjecanje vještina za pisanje ovih dokumenata, studentska organizacija AIESEC u pet većih bosansko-hercegovačkih gradova organizira Business Skills Academy. Mostarsko izdanje ovog  događaja ponosno je podržao INTERA Tehnološki Park kroz stavljanje na raspolaganje prostorija svog Code Hub-a Mostar, u kojem će se Business Skills Academy održati u petak, 8.11.2019. godine s početkom u 10h. Bit će ovo prilika za sve studente da kroz niz radionica dobiju korisne savjete stručnjaka za pisanje životopisa i motivacijskog pisma, ali i da saznaju nešto više o korištenju društvenih mreža u svrhu traženja posla te čuju praktične trikove kako se ponašati na razgovoru za posao.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na linku, a organizatori sugeriraju da to učine što prije jer je broj mjesta ograničen.