Skip links

Rođendanskom zabavom proslavljeni odlični rezultati prve godine postojanja Code Hub-a Mostar

Mostar, grad u kojem živi nešto više od 100.000 stanovnika, već godinama nije samo malena sredina u kojoj nema prostora za neke nove uspješne priče. Sve češće globalni trendovi su dijelom svakodnevnice u ovom gradu ostavljajući prostor za pozitivne vijesti.

Jedna od njih je zasigurno i Code Hub Mostar. Ovaj prvi coworking prostor u središtu grada, koji je INTERA Tehnološki Park otvorio kroz projekt CODE financiran sredstvima Europske unije, prošli je tjedan napunio svoju prvu godinu! Od ožujka 2018. godine ovaj prostor svojim korisnicima nudi mjesto za rad i poslovanje, uspostavljanje kontakata i umrežavanje te druženje i zabavu. Coworking zajednica u Mostaru narasla je na više od 150 članova pojačana stranim gostima, digitalnim nomadima i turistima. Uz svu potrebnu infrastrukturu, korisnici Code Hub-a Mostar imaju pristup i dodatnoj opremi i različitim sadržajima. Prvu godinu postojanja ovog coworking prostora obilježili su i meetupi, studentska natjecanja, radionice, predavanja, filmske večeri te neformalna druženja s korisnicima. Više od 500 ljudi učilo je o novim temama, stjecalo nove vještine i unaprjeđivalo postojeća znanja. Mostar se zahvaljujući ovom prostoru upisao na mapu svjetskih gradova koji organiziraju globalne događaje poput Fuckup Nights-a i Coding Contest-a. Ostvarena su partnerstva sa sličnim inicijativama u regiji i šire, podržani su različiti projekti i stvoreni preduvjeti za dugoročne suradnje.

Sve ove rezultate Code Hub Mostar je proslavio rođendanskom zabavom u petak, 29.3.2019. godine. Slavlje je započelo cjelodnevnim Danom otvorenih vrata tijekom kojeg su svi oni, koji se do sada nisu upoznali s radom coworking prostora, saznali više o pogodnostima korištenja. Ugasiti svjećice na torti i nazdraviti za uspješnu godinu s timom Code Hub-a, svi su korisnici i partneri imali priliku na večernjoj zabavi. Uz vesele glazbene ritmove svi oni, koji su bili dijelom prve godine Code Hub-a, družili su se i razmjenjivali dojmove planirajući novu, uspješnu godinu!