Skip links

Blagdanskim izdanjem Code On Meetup-a kraju se privodi uspješna prva godina Code Hub-a Mostar

Ulaskom u posljednji mjesec 2018. godine počinje period u kojemu se pravi presjek svega urađenog u protekloj godini. Kada se uzme u obzir da je ovo bila godina u kojoj je Mostar, zahvaljujući INTERA Tehnološkom Parku, dobio prvi coworking prostor u središtu grada i na taj način stao uz bok svjetskim metropolama, 2018. godina se može okarakterizirati iznimno uspješnom.

Kako bi se na prigodan način obilježili svi rezultati postignuti u protekloj godini, u Code Hub-u Mostar u četvrtak, 20.12.2018. godine s početkom u 14h održat će se Code On Meetup Vol. 7: Holiday Edition. Meetup će okupiti predstavnike INTERA Tehnološkog Parka, stanare poslovnog inkubatora te korisnike Code Hub-a Mostar. Oni će u opuštenoj atmosferi, uz piće i zakusku, razmijeniti iskustva o svom poduzetničkom putu, ali i razgovarati o startup ekosustavu u Hercegovini. Bit će ovo izvrsna prilika za upoznavanje s prednostima korištenja coworking prostora, kao i svim pogodnostima koje nudi Code Hub Mostar. Dobrodošli su svi oni koji su već postali dijelom zajednice prvog coworking prostora u Mostaru, ali i oni koji tek žele početi koristiti usluge Code Hub-a. Svima njima tijekom meetup-a na raspolaganju će biti članovi tima INTERA TP-a koji će rado odgovoriti na sva postavljena pitanja. Prethodna najava i registracija nije potrebna, dovoljno je da svi zainteresirani ponesu dobro raspoloženje i znatiželju.

Ovo izdanje Code On Meetup-a ujedno je i posljednje koje INTERA Tehnološki Park organizira u suradnji s agencijom Promotion kroz projekt CODE financiran iz Interreg IPA CBC Programme HR-BA-ME 2014-2020.