Skip links

INTERA Tehnološki Park predstavlja SheWorks program – Otključajte svoj potencijal i zakoračite u svijet freelancea

Jeste li žena koja želi preuzeti kontrolu nad svojom profesionalnom budućnošću, ali mislite da freelancing nije za vas jer niste u IT sektoru? Vrijeme je da razmislite ponovno! SheWorks je besplatan program osmišljen upravo za vas, pružajući vam priliku da pretvorite svoje vještine – bilo da su to pisanje, dizajn, marketing, prevođenje ili bilo koja druga profesija – u uspješnu freelance karijeru. Nije važno iz kojeg sektora dolazite – ovaj tečaj će otvoriti vrata novim poslovnim mogućnostima i omogućiti vam da oblikujete svoju karijeru prema vlastitim uvjetima.

SheWorks je inovativan program pokrenut s ciljem osnaživanja žena u Bosni i Hercegovini, te podizanja svijesti o modernim pristupima zapošljavanju i samozapošljavanju. Ovaj projekt ženama pruža priliku da steknu ključna znanja i vještine potrebne za uspješan ulazak u svijet freelancinga, omogućavajući im da oblikuju karijeru prema vlastitim uvjetima. 

Program uključuje tri ciklusa freelancing tečaja, osmišljena kako bi se ženama pružila praktična znanja o učinkovitom korištenju njihovih postojećih vještina i znanja. Sudionice će naučiti kako izraditi profesionalne profile na najvećim svjetskim freelancing platformama i kako uspješno privući prve klijente. Kroz ove tečajeve, žene će dobiti sveobuhvatnu podršku koja će im otvoriti vrata za nove poslovne prilike, omogućavajući im financijsku neovisnost i fleksibilnost. 

Također, u sklopu SheWorks programa bit će organizirano individualno mentorstvo, pružajući sudionicama priliku za savjetovanje s iskusnim mentorom koji će ih pripremiti za uspješnu freelancing karijeru. U sklopu programa, organizirat će se i SheWorks meetupovi, gdje će uspješne freelancerice iz BiH podijeliti svoja iskustva. Ovi susreti bit će izvor korisnih savjeta i motivacije, pokazujući sudionicama sve mogućnosti koje im se pružaju kroz razvoj freelancing karijere. Na kraju programa najuspješnije polaznice bit će nagrađene sa Monthly pass paketom, koji mogu koristiti u Code Hub-u, coworking prostoru koji će im pružiti idealno okruženje za realizaciju prvih freelancing projekata.

Više detalja o prijavama stiže uskoro.

Projekt organizira INTERA Tehnološki Park, a sufinanciran je sredstvima Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini, u okviru programa malih grantova za osnaživanje žena.

 

 

Leave a comment