Skip links

Prijave za nezaboravno iskustvo su otvorene – CBCC 2024: Digital Nomads Edition

S ponosom najavljujemo otvorenje prijava za Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition, koja će se održati od 9. do 11. listopada 2024. godine u Mostaru. 

CBCC 2024 je prilika da se povežete s digitalnim nomadima, pružateljima usluga, coworking menadžerima, poduzetnicima i predstavnicima javnih institucija iz cijele regije. Ova konferencija je savršeno mjesto za razmjenu znanja i iskustava te predstavljanje Balkana kao atraktivne destinacije za digitalne nomade. 

Konferenciju organiziraju INTERA Tehnološki Park (Mostar, BiH) i Inovaciono preduzetnički centar Tehnopolis (Nikšić, Crna Gora), u suradnji s DELI – prostor za kreativno djelovanje (Niš, Srbija). 

 

Zašto sudjelovati? 

 Ovogodišnje izdanje CBCC-a nudi bogat program koji uključuje: 

Uvodna predavanja i govore: Otkrijte jedinstvene vrijednosti i potencijale regije kroz priče iskusnih digitalnih nomada i lokalnih stručnjaka. 

Radionice za pružatelje usluga: Naučite kako učinkovito promovirati svoje usluge digitalnim nomadima i prilagoditi svoju ponudu njihovim potrebama. 

Vodič za uspješniji život digitalnog nomada: Praktične strategije za suočavanje s izazovima i maksimiziranje prednosti života i rada na daljinu. 

Pravni okviri i mogućnosti: Informacije o zakonodavstvu i administrativnim zahtjevima u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, koje će vam olakšati poslovanje i život u regiji. 

 

Osim bogatog edukativnog sadržaja, sudionici će imati priliku istražiti kulturne i povijesne znamenitosti Mostara kroz vođene ture i društvene aktivnosti, te se povezati s drugim sudionicima u opuštenom okruženju. 

Ne propustite  priliku da budete dio ovog jedinstvenog događaja. Registrirajte se putem linka, preko kojega možete pogledati i detaljnu agendu koja vas očekuje. Osigurajte svoje mjesto i pridružite se zajednici koja oblikuje budućnost rada na daljinu. 

 

Leave a comment