Skip links

Prijavite se na nikada zabavnije izdanje Fuckup Nights-a Mostar

Koristeći najjednostavniju definiciju, stand-up komičari su osobe koje svojim nastupom nastoje nasmijati i zabaviti publiku. Svoj sadržaj aktualiziraju, a njihov nastup karakterizira interakcija i određena bliskost s publikom. Njihov zadatak nije uvijek jednostavan, ali se uspjeh može mjeriti količinom smijeha u prostoriji.

Stand-up komedija je sve popularnija i u regiji, čak i u Mostaru gdje se sve češće različiti klubovi i barovi pune do posljednjih mjesta. Početkom lipnja će se u Mostaru na jednom mjestu okupiti četvorica stand-up komičara iz regije, ali u nešto drugačijoj formi zato što INTERA Tehnološki Park organizira novo izdanje izdanje Fuckup Nights-a Mostar!

U četvrtak, 1.6.2023. godine s početkom u 20h mostarska će publika u Calamus Club-u prvo poslušati priču o neuspjesima iz kuta Gorana Vinčića koji za sebe kaže da je najenergičniji balkanski stand-up komičar. Iza sebe ima dugotrajnu i rasprodanu dvoransku turneju show-a Dežurni krivac, a publika ga ima priliku gledati i u RTL-ovoj emisiji Stanje nacije u kojoj se vidi kako je čovjek iz naroda koji odlično secira društvene pojave. Poslije popularnog Vinče, svoju će priču ispričati Omer Hodžić, Mostarac koji ima više od 800 nastupa širom Balkana. Njegove nastupe, koji su prema njegovim riječima provokativni i brutalno iskreni, snimali su i TV1 i Comedy Central, ali i mnogi mobiteli iz publike. Omera će na pozornici naslijediti Tomislav Primorac koji za sebe kaže da je propali crtač stripova, basist i fizičar. Karijeru je započeo jedne večeri u Zagrebu kada je u Studiju smijeha iskoristio open mic večer za prvi nastup, a danas je član Splicke Scene koja okuplja stand-up komičare iz Splita. Lipanjsku večer u Mostaru će završiti još jedan Mostarac, Igor Iggy Drljo, koji sebe opisuje kao najmanjeg Hercegovca koji je pravim Hercegovcem postao kada se preselio u Zagreb. Stand-up komedijom se bavi još od 2013. godine, a publika ga se sjeća i kao sudionika prve sezone RTL-ove emisije Direktor Svemira.

Naviknuti zabavljati publiku svojim šalama, ovaj put će ipak imati nešto teži zadatak – pričat će o sebi, svojim greškama i neuspjesima, ali smijeha neće nedostajati. Sve ove priče ćete moći poslušati ukoliko se registrirate na linku. Sudjelovanje je i ovaj put besplatno, ali je broj mjesta ponovno ograničen u skladu s kapacitetima prostora. Fuckup Nights Mostar Vol. 14 realizira se uz podršku web portala Bljesak.info.

Leave a comment