Skip links

Sretan nam veliki peti rođendan!

Kada smo točno prije pet godina otvorili vrata našeg coworking prostora, slagali bismo kada bismo rekli da nismo imali blagu tremu kako ćemo biti prihvaćeni u javnosti ili koliko će naša priča trajati. Sada, pet godina poslije, ponosni smo jer možemo naglas reći da smo uspjeli – promijenili smo svijest naših korisnika o benefitima rada iz coworking prostora, naša priča je prerasla čak i naša očekivanja, a svakog dana se iznova uspijevamo uvjeriti u potencijal i mogućnosti koje se nalaze pred nama.

Danas, 29.3.2023. godine ponovno imamo priliku za napraviti presjek učinjenog i na trenutak zastati kako bismo proslavili ovu, za nas, ipak veliku brojku. 2018. godine započeli smo svečanim otvaranjem i danom otvorenih vrata koji nam je bio prva prilika za upoznavanje korisnika, prvih od njih više od 900 koji su učinili ovu našu priču toliko uspješnom. Oni su godinama, iz dana u dan, upravo u našem prostoru pronalazili idealno mjesto za rad, umrežavanje i upoznavanje potencijalnih suradnika. Ponosni smo na izgrađene suradnje, ostvarene kontakte i nastala prijateljstva koji su učinili da naš prostor nije samo infrastruktura, nego i zajednica. Tomu je doprinijelo i više od 30 Code On Meetup-a, 12 Fuckup Nights-a Mostar, 9 Hub Quiz-ova, više od 15 Movie Nights-a te četiri Večeri s nekim od najuspješnijih lokalnih i regionalnih poduzeća. Bilo je tu i bezbroj radionica, treninga i seminara kroz koje su sudionici jačali vještine iz različitih područja – od fotografije do web development-a, a bili smo domaćini različitih događaja koje su organizirali lokalna i regionalna poduzeća i organizacije.

Beskrajno smo zahvalni svakom korisniku, sudioniku našeg događaja, poduzećima i organizacijama koje su nam ukazale povjerenje – bez njih nijedna naša aktivnost ne bi imala smisla. Ponosni smo i na naučene lekcije, unesene promjene i prihvaćene sugestije kojima smo, čvrsto vjerujemo, postajali bolji iz dana u dan. Ponosni smo i na uspješno implementirane projekte CODE i 2CODE, sufinancirane sredstvima Europske unije, zahvaljujući kojima smo bili besplatni gotovo četiri godine, ali i napore koje smo uložili u izmjenu poslovnog modela i kreiranje idealnih paketa za sve naše korisnike.

Danas se veselimo večerašnjem petom izdanju događaja Večer s… na kojem ćemo ugostiti poduzeće Alfa Therm, sutrašnjem danu otvorenih vrata tijekom kojeg nas svi zainteresirani mogu posjetiti potpuno besplatno, ali i zabavi koju pripremamo za naše korisnike, kolege, partnere, suradnike i, prije svega, prijatelje.

Zato, sretan nam ovaj peti rođendan i oprostite nam što ga ove godine slavimo više dana zaredom – ponosni smo i na broj svjećica na torti, ali i na sve što smo postigli. Ne brinite, ne planiramo stati na ovome, pripremamo puno novih iznenađenja za naše postojeće i buduće korisnike, ali se veselimo i svakom novom izazovu koji je pred nama!

Leave a comment