Skip links

U Code Hub-u Mostar upoznajte poduzeće QSD

Od kada je krajem prošle godine INTERA Tehnološki Park uveo novi format događaja Večer s… u Code Hub Mostar, korisnicima prostora i drugim zainteresiranima je omogućeno upoznavanje nekih od najuspješnijih lokalnih i regionalnih poduzeća kroz nešto drugačiju formu druženja.

Nastavljajući dobru praksu, ovaj put će Code Hub Mostar biti domaćin poduzeća QSD iz Mostara koje se već dugi niz godina bavi dizajnom i razvojem aplikacija. Njihove vrijednosti naglašavaju kvalitetu iznad svega, dostupnost i spremnost na brze reakcije na potrebe klijenata te profesionalizam. U Code Hub stižu s ciljem razgovora upravo o vrijednostima i kulturi poduzeća, ali će fokus staviti i na mogućnost zapošljavanja i selekcijski proces te dva programa prakse. Dotaknut će se i postignuća poduzeća, ali će potaknuti i razgovor sa sudionicima o tehnologijama koje koriste. O svemu ovome će pričati Alžan Soldić, CEO, Marin Hrkać, COO i HR manager, Dražena Bošković, project manager, te Igor Marić, Android developer.

Događaj će se održati u srijedu, 15.3.2023. godine u 19h, a sudjelovanje je i ovaj put besplatno. Svoje mjesto svi zainteresirani mogu osigurati registracijom na linku.

Leave a comment