Skip links

U Code Hub Mostar stiže ekipa iz Mistrala

Samo nekoliko dana nakon prvog izdanja INTERA Tehnološki Park u Code Hub-u Mostar najavljuje novo izdanje događaja koji ima nešto drugačiji format od tradicionalnih Code On Meetup-a.

Riječ je o novoj inicijativi koja nosi prigodan naziv Večer s…, a kroz koju sudionici imaju priliku upoznati različita lokalna i regionalna poduzeća iz nešto drugačije perspektive. Sada u goste dolazi poduzeće Mistral, jedno od najuspješnijih IT poduzeća u Bosni i Hercegovini. Mistral je IT poduzeće koje trenutno broji 260 zaposlenih u 5 ureda na dva kontinenta. Imaju više od 30 aktivnih projekata, a trenutno su u potrazi za talentima koji žele postati dio poduzeća gdje je povjerenje i transparentna komunikacija imperativ i gdje je zaposlenik na prvom mjestu. People first, Culture of trust, Passion for growth. je njihov slogan koji dovoljno govori o vrijednostima koje cijene.

Druženje će se održati u Code Hub-u Mostar u četvrtak, 20.10.2022. godine s početkom u 19h, a obilježit će ga kratka prezentacija poduzeća Mistral i razgovor o tehnologijama, poslovanju i mogućnostima za zapošljavanje. Sudjelovanje je, naravno, besplatno, a svi zainteresirani svoje mjesto mogu osigurati registracijom na linku.

Događaj se organizira uz podršku inicijative Meet and Code.

Leave a comment