Skip links

Poznat cjenik Code Hub-a Mostar

Gotovo četiri godine od otvorenja, Code Hub Mostar, jedini coworking prostor u gradu na Neretvi, besplatno je pružao svojim korisnicima sve resurse potrebne za rad. Radna mjesta, dodatna oprema, sale za sastanke, knjižnica i mnogi drugi segmenti služili su korisnicima u uspješnoj realizaciji njihovih zadataka i izgradnji zajednice. Četiri godine poslije, završetkom projekta 2CODE, koji je bio sufinanciran sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije, Code Hub Mostar prestaje biti besplatan za korištenje od utorka, 1.3.2022. godine.

Tim INTERA Tehnološkog Parka protekli je period iskoristio za osluškivanje potreba korisnika te definiranje cjenika prilagođenog korisnicima. Bilo da tražite mjesto za rad, salu za sastanke, idealan prostor za organizaciju događaja ili mjesto za svoje zaposlenike, Code Hub Mostar nudi širok spektar paketa u kojima sigurno možete pronaći ono što vam treba.

Tražite mjesto za rad na samo jedan dan ili nekoliko dana u tjednu? U potrazi ste za idealnim prostorom u kojem možete raditi čitav mjesec ili čak i duže? Ponekad vam je potrebna sala za sastanke ili Skype soba za pozive? Treba vam i dodatna oprema, a poželjan je i pristup knjigama iz različitih područja? Želite i mjesto na kojem ćete moći upoznati istomišljenike i suradnike? Ukoliko ste pozitivno odgovorili na ova pitanja, Open space paketi su upravo za vas. Ukoliko vam, s druge strane, ponekad treba profesionalno okruženje za organizaciju sastanaka tima ili upoznavanje novih partnera, u ponudi Meeting Rooms paketa možete pronaći ono što odgovara vašim potrebama. Na raspolaganje možete dobiti i opremu za izvođenje prezentacija što znači da u salama za sastanke možete prepoznati i mjesto idealno za predstavljanje svojih proizvoda i usluga ključnim klijentima. Ako, ipak, tražite mjesto u središtu grada u čijoj ugodnoj atmosferi možete organizirati meetup, edukaciju, prezentaciju ili sastanak, Code Hub Mostar je za vas pripremio Events pakete. Osim potrebne infrastrukture i resursa za izvođenje različitih prezentacija, ovi paketi uključuju i profesionalnu tehničku podršku koja će vas učiniti bezbrižnim tijekom važnog događaja. U slučaju da ste poduzeće koje svojim zaposlenicima pruža mogućnost rada na daljinu, u Companies paketima možete pronaći ponudu koja može zadovoljiti sve vaše potrebe.

Detaljan sadržaj svakog od paketa možete pronaći na linku, a za više od 600 prethodno registriranih korisnika Code Hub Mostar pripremio je poseban popust tijekom prva tri mjeseca. Pravo na taj popust moguće je ostvariti na linku, a studenti ostvaruju i dodatni popust na sve pakete.

Leave a comment