Skip links

Interaktivna predstavljanja UX Laba Zadar, vol. 1

U sklopu projekta 2CODE (IPA CBC Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora) uspostavljen je Laboratorij za interaktivne sustave i korisničko iskustvo (UX Lab Zadar) čiji je cilj provoditi interdisciplinarna istraživanja usmjerena na proučavanje ljudi u interakciji s digitalnim sadržajima, proizvodima i sučeljima. Aktivnosti UX Laba organizrane su oko tri ključna stupa: a) znanstveno-istraživački rad, b) edukacija i trening, c) suradnja s tržištem i lokalnom zajednicom.

Interaktivna predstavljanja UX Lab Zadar

Prvo u nizu interaktivnih predstavljanja UX Lab-a Zadar namijenjeno je nastavnicima i istraživačima sa Sveučilišta u Zadru koji se žele upoznati sa sljedećim znanstveno-istraživačkim područjima i temama: interakcija čovjek – računalo, razvoj interaktivnih sustava (sadržaja, proizvoda i/ili sučelja), testiranje upotrebljivosti i pristupačnosti, te istraživanje korisničkog iskustva.

Registracija i prijave na radionicu pod naslovom “INTERAKTIVNI SUSTAVI I ISTRAŽIVANJE KORISNIČKOG ISKUSTVA” su otvorene za sve zainteresirane nastavnike sa Sveučilišta, te voditelje i članove istraživačkih centara i laboratorija. Cilj ove aktivnosti je proširiti potencijalni kruga korisnika i suradnika UX Laba.

KADA?
Srijeda, 2. veljače 2022. u 12:30

GDJE?
Zoom platforma – https://us06web.zoom.us/j/89015228826?pwd=czEzRXMwRU00b2tjU0xrTHhjYW50QT09

Interaktivna predstavljanja UX Laba Zadar organizira se kroz projekt 2CODE sufinanciran sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije.

Leave a comment