Skip links

2021. godina obilježena jačanjem zajednice Code Hub-a Mostar

Kao i uvijek, kada se bliži kraj godine, tim INTERA Tehnološkog Parka i Code Hub-a Mostar nakratko zastane osvrćući se na sve postignuto u prethodnih 365 dana. Kada pogledamo na sve aktivnosti, koje su obilježile 2021. godinu, sretni smo i ponosni na priče koje smo ispričali zajedno sa svojim korisnicima.

Više od 100 novih osoba pridružilo se našoj zajednici i prepoznalo prednosti rada i učenja iz našeg prostora. Ponovno smo dokazali da smo idealno mjesto za ostvarivanje kontakata i suradnji za sve one koji traže istomišljenike, kolege, partnere i suradnike. Svima njima smo se potrudili ne nuditi samo resurse za rad nego im na raspolaganje staviti sve benefite zajednice. Ponovno smo organizirali Code On Meetup-e pokrivajući sve aktualne teme – od burnout-a, IT menadžmenta, kriptovaluta pa sve do gaming industrije i crowdfundinga. Organizirali smo i niz opuštenih druženja i filmskih večeri s korisnicima stvarajući atmosferu doma kako bismo dodatno ojačali osjećaj pripadnosti zajednici. Uveli smo i novitete – pet izdanja Hub Quiz-a, prilike za zabavu, provjeru znanja i smijeh. Bili smo domaćin više od 20 događaja različitih organizacija pružajući im podršku kroz resurse potrebne za realizaciju radionica, sastanaka i predavanja. Našim korisnicima smo predstavili i nove alate, poglavito mentorsku platformu kroz koju potpuno besplatno mogu dobiti mentorsku podršku i savjet iskusnih stručnjaka. Pripremili smo i paket za digitalne nomade, pojedince koji sve češće naš prostor prepoznaju kao idealno mjesto za rad, a o nama se pričalo i na Cross Border Coworking konferenciji u Budvi.

Bila je ovo godina u kojoj smo se nastavili truditi biti najbolji što možemo kako bi našim korisnicima pružili sve resurse potrebne za njihov rad i razvoj. 2022. godina donosi nove izazove – bit će to godina u kojoj će Code Hub Mostar početi naplaćivati svoje usluge, ali i godina u kojoj će svojim korisnicima pružati nove vrijednosti i personaliziran pristup. I dalje će tim INTERA Tehnološkog Parka i Code Hub-a Mostar kreirati kvalitetne sadržaje i unositi novitete nastavljajući postojati kao mjesto poslovnog i profesionalnog razvoja svojih korisnika. Zato, iskoristimo ovo vrijeme za odmor i uživanje u blagdanima s obitelji, a onda se vidimo u 2022. godini zajedno pričajući neke nove priče!

Leave a comment