Skip links

FuckUp Nights Zadar, vol. 1

FuckUp Nights Zadar, vol. 1

Globalno popularni pokret Fuckup Nights (FUN) po prvi put dolazi u Zadar i to na Voštarnicu, u Brlog Craft Bar. Fuckup Nights Zadar niz je lokalnih događaja ovog globalnog brenda kroz koje se prenose zanimljive priče o osobnim, profesionalnim i/ili poslovnim pogreškama/neuspjesima iz kojih su naši naši gosti u pravilu izašli iskusniji, snažniji i odlučniji.

Zamislite – ranjivost, otvorenost i prihvaćanje vlastite nesavršenosti je nešto sasvim normalno i o tome se može otvoreno razgovarati! Upravo je to osnovna ideja Fuckup Nights Zadar, događaja na kojem će tri do četiri osobe pred auditorijem bez zadrške prenijeti vlastita FUN iskustva.

Fuckup Nights Zadar // vol. 1 posvećen je domaćem craft sektoru (FUNCraft) i u goste nam dolaze predstavnici različitih, ali po svemu sudeći jedinstvenih brandova!

Naime, u ovaj petak, 19. studenoga 2021. s početkom u 20:00 svoje FUN priče ispričat će nam Roberto Vodanović Čopor, šef skladišta i kreativni um iza Brlog Craft Bar događaja, Dejan Ganžulić, vlasnik specialty coffee shopa „Kavantura“ u Zagrebu, izvršni direktor tvrtke „Imperija kave“, direktor “Zagreb Coffee Break“ festivala posvećenog kavi i hrvatski AeroPress prvak iz 2018. te Mate Dušević – čovjek iza branda ekstra djevičanskog maslinovog ulja „Dušević“, jednog od najboljih u Zadarskoj županiji, a i šire.

Naši ovotjedni gosti će u 7 minuta i kroz 10 slajdova ispričat svoje zanimljive dogodovštine i prenijeti FUNcraft poruke, a nakon toga ćemo kroz panel raspravu i Q&A sesiju saznati više o njihovim profesionalnim stavovima i iskustvima.

Cilj FUN-a je prihvaćanje pogrešaka kao sastavnog dijela ljudskog života i djelovanja, skidanje društvene stigme s neuspjeha i poticanje na života bez suvišnih, osobnih ili društveno nametnutnih filtera. Nek vas ne zavaraju naše teške uvodne teme i dileme – otvorena komunikacija, opuštena atmosfera i izvrsno craft pivo jamstvo su još jednog nezaboravnog događaja, a sretni sudionik/ica će u nagradnoj igri imati priliku osvojiti super craft tasting iskustvo za dvoje koje sponzorira brand Authland.

Očekujemo vas u ovaj petak u 20:00 na FUNCraftu u Brlogu!

Više info na: https://www.fuckupnights.com/zadar

Leave a comment