Skip links

Code On Meetup #1: Izazov razvoja lokalne IT zajednice – iskustva SplitTechCityja

Seriju izvrsnih Code On Meetup-a u sklopu programa Zadarsko LITo koje će trajati od 2. 7.. do 3. 9. 2021., počinjemo s jednim jako zanimljivim gostovanjem. U goste nam stiže Toni Trivković, osnivač i predsjednik zajednice Split Tech City, koja okuplja tvrtke, udruge, institucije i pojedince sa zajedničkim ciljem razvoja tehnološkog sektora u Splitu i okolici.

REGISTRACIJA OBVEZNA

Kako sami kažu – “Split Tech City nije samo kruna rada udruge Startup nego i konkretan potez za daljnji napredak splitske tehnološke scene, okrupnjivanje stečenih znanja i nužni iskorak iz lokalnih okvira.”

Toni je poduzetnik još od svoje dvadesete – osnivač je tvrtke AGILO. Aktivno doprinosi razvoju splitske tehnološke zajednice od 2008. god. kroz organizaciju OpenCoffee meetup-a te osnivanjem Split Tech City udruge gdje volonterski obnaša ulogu predsjednika.

U petak 2. 7. 2021. u 20:00 će nam ispričati kako je još 2008. počeo s okupljanjem IT kadrova i poslovne zajednice te kako je tekao razvojni put od “prvih koraka” do formaliziranja zajedništva pod brandom Split Tech City.

150 održanih meetupa, predavanja i edukacija, kao i preko 1000 pojedinačnih članova i tvrtki, međusobno potpomaganje, suradnja, projekti, hvalevrijedne humanitarne akcije, pa čak i ljubavne priče. Sve je to iznjedrila ova inicijativa. Naravno, na tom putovanju je osim mnoštva prilika bilo i jako puno poteškoća i izazova.

Koji potezi su kreirali prilike i dobre rezultate, a kako se nose s problemima? Sve to moći ćete čuti i vidjeti iz prezentacije koja će nama u Zadru uistinu dočarati sve mogućnosti i koristi umrežavanja/suradnje, te nas potaknuti na nova promišljanja i planiranje budućih aktivnosti.

Nakon održanog predavanja imat ćemo 15-ak minuta za sva vaša pitanja, a nakon toga slijedi opuštanje i druženje uz snackove i piće. Da se još bolje upoznamo i razmijenimo ideje.

Radujemo se tvom dolasku i početku još snažnijeg povezivanja zadarske IT i poslovne scene. Vidimo se u petak, 2.7. 2021. u 20:00 u CodeHub co-working prostoru (prizemlje Studentskog doma na Novom kampusu / Ul. dr. Franje Tuđmana 24d, 23000 Zadar).

P.S. Organizator podsjeća da je broj sudionika ograničen u skladu s epidemiološkim mjerama pa sve zainteresirane pozivamo da što prije PRIJAVE sudjelovanje na novom izdanju Code On Meetup-a koje se organizira kroz projekt 2CODE sufinanciran sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije.

Ovaj Code On Meetup organizira se u suradnji s tvrtkom Sideways d.o.o.

Leave a comment