Skip links

Testiraj svoje znanje na Hub Quiz-u u Code Hub-u Mostar

Križaljke, mozgalice i različiti kvizovi jedni su od najstarijih oblika druženja i zabave. Sve popularniji pub kvizovi diljem svijeta okupljaju brojne znatiželjnike i društva koja na ovaj način testiraju svoje znanje pri čemu se dobro zabavljaju. Kada se učenje i zabava spoje u istu rečenicu, lako se povežu i s Code Hub-om Mostar, prostorom koji više od tri godine svojim korisnicima, uz mjesto za rad, nudi i edukativne, informativne i zabavne sadržaje.

Kako bi još jednom potvrdio da je mjesto za druženje i zabavu, Code Hub Mostar za svoje korisnike, ali i one koji to još uvijek nisu postali, organizira Hub Quiz Vol. 1 koji će se održati u petak, 9.7.2021. godine u 19h. Forma događaja je svima dobro poznata – dovoljno je da okupite svoj tim za koji vjerujete da će znati odgovor na sva postavljena pitanja, ponesete dobro raspoloženje i dođete u Code Hub Mostar. Ne brinite, pitanja će obuhvatiti više različitih područja, a sigurno će se među njima naći i ona o kojima baš vi znate gotovo sve!

Timovi, koji mogu imati maksimalno tri člana, mogu se prijaviti na linku, a broj mjesta će biti ograničen u skladu s epidemiološkim mjerama. Code Hub Mostar obećava zanimljiva pitanja, dobru zabavu i nagradu za najbolji tim. Mali hint – nagradom ćete moći nazdraviti sa svojim timom i proslaviti pobjedu. Vidimo se!

Leave a comment